Onze Werkwijze

Een 5-stappenplan

Onze aanpak is gefundeerd op een jarenlange praktische aanpak. Een 5-stappenplan waarbij elk onderdeel van toegevoegde waarde is op het eindproduct.

1. De kennismaking

Door middel van persoonlijk contact willen wij eerst, samen met u, ontdekken wat uw wensen en eisen zijn. In combinatie met onze expertise en creativiteit komen wij tot een op maat gemaakt uniek ontwerp.

Luitjes ontwerpen

2. Het ontwerp

Vervolgens gaan wij aan de slag om alle ideeën om te zetten in een mooi ontwerp. Het concept-ontwerp zal met u worden besproken om uiteindelijk tot het definitieve ontwerp te komen.

3. Het inmeten

We komen persoonlijk de ruimte nauwkeurig inmeten zodat uw product uiteindelijk op maat en tot volle tevredenheid geplaatst kan worden.

4. De productie

Nadat alle maten zijn verwerkt in een definitieve tekening, wordt uw product met uiterste precisie en ambachtelijk voor u gemaakt in onze werkplaats.

Luitjes productie

5. Het installeren

Op het door ons afgesproken moment komen we bij u op locatie om de producten vakkundig te plaatsen en installeren.

Project Barneveld | Luitjes Keukens & Interieur

Interesse

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Wij hebben geen standaard openingstijden, maar werken altijd op afspraak. U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek! Maak een afspraak en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Maak een afspraak