Over ons

Luitjes Keukens & Interieur

Frans Luitjes

Na een jarenlange ervaring, opgedaan als werknemer bij gerenommeerde zaken in het maken van keukens en interieur, heb ik de stap gezet naar het ondernemerschap.

Plannen voor een eigen onderneming hebben zich gaandeweg ontwikkeld en sinds het voorjaar van 2018 is ‘Luitjes keukens & Interieur’ een feit.

U kunt bij ons terecht voor Keukens, Interieur en Meubels. Met een hoofdletter, want wij nemen uw wensen uiterst serieus. Wij onderscheiden ons door exclusieve en op maat gemaakte eindproducten. Volledig geproduceerd in eigen werkplaats. En toch betaalbaar.

Luitjes Keukens & Interieur staat voor vakmanschap & maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het eindresultaat, zodat u jarenlang kunt genieten van onze ontwerpen en producten.

Heeft u oog voor detail en gaat u voor hoogwaardige producten? Contact ons voor een verhelderend gesprek. Wij staan voor u klaar!

Met Hart voor het Vak en een vriendelijke groet,

Frans Luitjes

Luitjes ontwerpen

Interesse

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Wij hebben geen standaard openingstijden, maar werken altijd op afspraak. U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek!

Maak een afspraak